Skip to main content
Colibri
Cei mai tari și creativi specialiști în domeniul cofetării vor impresiona chiar și cel mai sofisticat client.
Cine suntem?

Cu o tradiție de peste 25 de ani, compania UNGAR SRL a fost înființată în Republica Moldova și are ca obiect de activitate fabricarea și comercializarea de produse de patiserie cu cremă. Acestea sunt fabricate și realizate sub marca COLIBRI.

Compania de producţie şi comerţ UNGAR SRL este un business de familie, având ca fondatori tatăl şi fiul, pe Alexandru și Igor Ungureanu. În prezent, cu o experiență de mai mult de un sfert de secol, marca comercială COLIBRI este în topul brandurilor de calitate pe piața moldovenească. 

COLIBRI reprezintă cartea de vizită a afacerii și este prezentă în toate rețelele de retail din Republica Moldova, în unele din Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii.

Cine oferim?
  • În anul 2021 fabrica, cu un spațiu de 2200 m², își începe activitatea.
  • Fabrica este dotată cu 2 linii automatizate de producere.
  • Prima este pentru producerea biscuiților glutenoși și zaharoși de mai multe tipuri, cu o capacitate de 250-300 kg/oră, în dependență de produs. De la dozarea făinii și până la ambalarea produsului finit în pungă cu atmosferă modificată, inclusiv și controlul calității în flux, procesul este automatizat și este operat doar de 4 specialiști. Utilajul tehnologic oferă posibilitatea de a mări asortimentul de biscuiți: cu tărâță, fibre, fulgi de ciocolată, fructe deshidratate, cu/fără zahăr, presărate cu semințe, nucă, etc.

A doua este o linie specializată în fabricarea a două tipuri de produse: lipia libaneză și “Pita Chips”. Procesul este automatizat și proiectat în așa fel, încât al doilea produs derivă din primul, fără necesitatea unei linii separate de producere. Astfel, există posibilitatea de a colabora atât cu companiile din rețele de “Fast Food”, cât și cu cele din rețelele de retail. Procesul presupune coacerea aluatului la o temperatură de până la 700° C fără utilizarea uleiului și, ca urmare, se obține o lipie coaptă, lipsită de conținut de ulei și urme de drojdii. La fabricarea snack-ului “Pita Chips”, în continuarea procesului, lipia se taie și se usucă într-un cuptor special, apoi se condimentează cu mixuri naturale (ierburi, sare de mare sau cașcaval), și se transformă în snacksuri crocante și sănătoase, cu un gust delicios și fără aditivi chimici. Este un produs vegan cu un termen mare de valabilitate pe raft, datorită ambalajului performant cu atmosferă modificată, iar capacitatea de producere a liniei este de 250-300 kg/oră de “Pita Chips” sau 9 000 lipii/oră.

Pita Chips
Biscuiți
De casă
Ineluș

S. C. ALIG SRL, municipiul Iași, Strada Toma Cozma, Nr. 25, cam. 3, județ Iași
Reprezentant: Radu Jolondcovschi
CUI 35123650
Cont current: SV77843112400
IBAN RO63BTRLRONCRT0601900401 RON
IBAN RO13BTRLEURCRT0601900401 EURO
Tel (RM): + (373) 69 14 31 55;
Tel (RO): + 40 749 55 88 32
info@colibri.ro