Skip to main content
Colibri
Cei mai creativi în panificație și patiserie
Cine suntem?

CINE SUNTEM – o fabrică contemporană de panificație uscată din s. Sculeni, com. Victoria, jud. Iași. Unitate dotată cu linii tehnologice de ultima generație, care a asigură o producție pe placul clienților și conformă cu standardele UE.

SOCIETATEA ALIG SRL – este un business de familie cu o experiență de peste un sfert de secol, cu o echipă de profesioniști în domeniul panificației și patiseriei.

PRODUCȚIA COLIBRI – este prezentă în UE, SUA și Republica Moldova.

Cine oferim?
  • În anul 2021 fabrica, cu un spațiu de 2200 m², își începe activitatea.
  • Fabrica este dotată cu 2 linii automatizate de producere.
  • Prima este pentru producerea biscuiților glutenoși și zaharoși de mai multe tipuri. De la dozarea făinii și până la ambalarea produsului finit în pungă cu atmosferă modificată, inclusiv și controlul calității în flux, procesul este automatizat și este operat doar de 4 specialiști. Utilajul tehnologic oferă posibilitatea de a mări asortimentul de biscuiți: cu tărâță, fibre, fulgi de ciocolată, fructe deshidratate, cu/fără zahăr, presărate cu semințe, nucă, etc.

A doua este o linie specializată în fabricarea a două tipuri de produse: lipia libaneză și “Pita Chips”. Procesul este automatizat și proiectat în așa fel, încât al doilea produs derivă din primul, fără necesitatea unei linii separate de producere. Astfel, există posibilitatea de a colabora atât cu companiile din rețele de “Fast Food”, cât și cu cele din rețelele de retail. Procesul presupune coacerea aluatului la o temperatură de până la 700° C fără utilizarea uleiului și, ca urmare, se obține o lipie coaptă, lipsită de conținut de ulei și urme de drojdii. La fabricarea snack-ului “Pita Chips”, în continuarea procesului, lipia se taie și se usucă într-un cuptor special, apoi se condimentează cu mixuri naturale (ierburi, sare de mare sau cașcaval), și se transformă în snacksuri crocante și sănătoase, cu un gust delicios și fără aditivi chimici. Este un produs vegan cu un termen mare de valabilitate pe raft, datorită ambalajului performant cu atmosferă modificată, iar capacitatea de producere a liniei este de 250-300 kg/oră de “Pita Chips” sau 9 000 lipii/oră.

Pita Chips
Biscuiți
De casă
Ineluș

S. C. ALIG SRL, str. Vămii 28, s. Sculeni, com. Victoria, judet Iași, Romania
Reprezentant: Radu Jolondcovschi
CUI 35123650
Cont current: SV77843112400
IBAN RO63BTRLRONCRT0601900401 RON
IBAN RO13BTRLEURCRT0601900401 EURO
Tel (RO): + (40) 749 55 88 32, + (40) 748 960 960
Tel (RM): + (373) 69 14 31 55;
info@colibri.ro